Hotel Riomar

Sant Martí d'Empúries - L'Escala

Idioma Català Idioma Español Idioma Français Idioma English

Telèfon: +34 972770362

  Notícies i actualitat de l'Hotel Riomar INICI ENTORN SERVEIS TARIFES NOTÍCIES IMATGES CONTACTE
Descobrir l'Hotel Riomar és gaudir de l'estiu
A l'Hotel Riomar estrenem 'nova web' Per oferir un millor servei, no només des de l'hotel, sinó també des de la nostra zona virtual, hem treballat amb mesura i seny, en la preparació i en la composició de la nostra nova web. S’han afegit noves il·lustracions, noves imatges, una explicació més àmplia del que fem, de la nostra feina, de tot el que oferim, i sobretot, fins on podem arribar. 11-12-2015 | 12:00:38 | Autor: La Direcció de l'Hotel Riomar L'Escala.- L'Hotel Riomar llança nova 'web', amb nous continguts, nou disseny, optimitzat i adaptat als nous dispositius.

Hem obert una línia de contacte amb els nostres clients mitjançant un formulari de contacte, des d'on podreu explicar-nos el vostre comentari, parlar amb nosaltres i, si és possible, suggerir-nos el que considerin necessari pel millorament els nostres serveis. Sempre hi ha coses que se'ns podran escapar, però si tenim la vostra ajuda, podrem arribar més lluny en benefici del que sempre ha estat la nostra bona relació.

Davant l'optimització de la nostra web, intentem arribar a llocs on abans no podíem fer-ho, tenir més presència i comptar amb una optimització real del nostre lloc web. Per a això, els nostres tècnics, hi han treballat en l'optimització de la web amb la intenció d'aconseguir un millor posicionament per part dels principals cercadors com són Google, Yahoo i Bing.

El nostre nou repte és afrontar el màrqueting des del punt de vista que ofereix Internet i de les plataformes de comunicació que s'han desenvolupat entorn d'ell, per això parlem del màrqueting digital i dels nous recursos necessaris per aconseguir una millor relació i comunicació amb els nostres clients.

Aconsellats pels nostres analistes, vam decidir fer el pas cap a un nou enfocament de presentació de la nostra empresa i, com a conseqüència, va sorgir la idea de renovar la nostra web. Ho hem aconseguit, ja comptem amb una nova web i a partir d'ara ens queda treballar en totes les àrees possibles amb la finalitat de mantenir la fidelitat dels nostres clients.

Per aquest motiu, i com esmentàvem a l'inici d'aquest contingut, obrim les portes a un contacte més directe amb els nostres clients. En aquesta primera fase, mitjançant el nostre Formulari de Contacte i, seguidament, amb la utilització de les nostres xarxes socials: Facebook, Twitter, Instagram, etc.

No volem acabar sense abans donar les gràcies a totes aquelles persones, amics i clients que ens han donat suport durant tot aquest temps, gest que ens honra i ens ajuda a renovar-nos en la millora dels nostres serveis.

Desitjant veure'ns molt aviat, gràcies per la vostra atenció.

La Direcció de l'Hotel Riomar

Totes les Notícies